Garages houden ook rekening met Coronavirus

Uiteraard wordt bijna iedereen getroffen door het coronavirus. Bijna elk bedrijf, elke onderneming en de ZZP’ers lijden hieronder. Het is een moeilijke periode, maar zolang we het met z’n alle doen maken we een grote kans. Daarom houdt Vakgarage er ook rekening mee. Het beperken van de verspreiding van het coronavirus heeft bij ons hoge prioriteit, daarom hanteren wij binnen ons bedrijf aangepaste omgangsregels. Dit doen wij in lijn met de landelijke RIVM-richtlijnen en wij gaan er dan ook vanuit dat u deze maatregelen ook in acht neemt.

Uiteraard kunnen we hier heel lang over door praten, maar het beste wat u kunt doen is zelf het nieuws nauw in de gaten houden en vooral luisteren naar de experts en het RIVM. Dan wil ik het toch hebben over onderwerpen waar Vakgarage zich nog meer mee bezighoudt. Wat opmerkelijk is, is dat we nu met z’n alle binnen zitten het weer buiten steeds beter wordt. Het zonnetje komt al vroeg op en blijft gedurende de hele dag wel schijnen. Het is nog niet echt warm, maar als je uit de wind in het zonnetje zit is het echt wel behoorlijk warm. De lente is echt weer langzaam doorgebroken en dat betekent dat de zomer om de hoek staat.

Tijdens de zomer moeten uiteraard zomerbanden onder de auto gezet worden. Deze banden zijn namelijk speciaal gemaakt voor temperaturen boven 7 graden Celcius. Deze banden zijn ontwikkeld om een optimale grip en levensduur te bieden bij zomerse temperaturen. Doordat het in de zomer warmer is, kan de band van een zwaarder/harder rubbersamenstelling worden gemaakt. Door deze samenstelling heeft de auto een lagere rolweerstand en daardoor ook een lager benzineverbruik. Daarbovenop zijn zomerbanden ook goedkoper en is de levensduur van deze banden ook een stuk langer.

Kortom, het weer wordt langzaam steeds een stuk beter. Ik zou zo snel mogelijk zomerbanden aanschaffen. Het is beter voor jezelf, het milieu en de portemonnee! Meer informatie is uiteraard te zien op de website van Vakgarage.