Ik wil mijn sloopauto verkopen ,maar waar?

Wanneer een auto total loss raakt is dat natuurlijk hartstikke vervelend. Allereerst moet je op zoek naar een nieuwe auto en daarnaast zit je ook nog eens opgescheept met een kapotte auto die je niet zomaar kwijt raakt. Of wel? Tegenwoordig is het namelijk veel makkelijker om van de sloopauto af te komen in Den Haag.

Sloopauto verkopen Den Haag


Een sloopauto verkopen Den Haag is dus veel makkelijker gemaakt. Er zijn verschillende manieren hoe je een auto kunt verkopen die total loss is. Allereerst kun je er voor kiezen om dit zelf te proberen. Je kunt bijvoorbeeld via verschillende verkoopsites de auto te koop aanbieden. Het kan zijn dat er maar weinig animo voor is omdat mensen niet direct behoefte hebben aan een kapotte auto. Je kunt er ook voor kiezen om de onderdelen los te verkopen van de sloopauto. Het kan dan wel zijn dat mensen maar de helft van de auto willen en dat je vervolgens alsnog blijft zitten met de andere helft van de auto. Gelukkig is er nog een andere manier om van de auto af te komen.

Bedrijven die de auto kopen


Het kan namelijk ook nog dat je de auto verkoopt aan een bedrijf wat er speciaal voor is om kapotte auto’s te kopen. Dat is ideaal omdat je allereerst een bedrag krijgt voor de kapotte auto en ook direct krijgt te horen wat de auto gaat opleveren. Daarnaast zit er nog een groot voordeel aan. De auto wordt namelijk opgehaald in plaats van bijvoorbeeld wanneer je de auto naar een sloop brengt. Vaak moet je dit dan zelf doen en de auto die al total loss is mag in de meeste instanties niet meer gebruikt worden om er heen te gaan. Dit kan dus een vrij prijzige taak zijn. Bij bedrijven die de auto opkopen, wordt hij opgehaald en heb je dus geen omkijken naar hoe de auto bij de bedrijven moet komen. Een ideale oplossing dus voor wanneer je van de auto af moet komen die inmiddels total loss is verklaart. Het levert zelfs nog geld op.