Koop de mooiste chopper

e-Chopper kopen

Met een e-chopper kopen weet je zeker dat een stoere chopper koopt die ook nog eens milieuvriendelijk is, waar de eerste elektrische fietsen en voertuigen best suf waren is de Spyder Wheelz precies het omgekeerde. Een moderne en mooie chopper, verkrijgbaar in twee modellen zodat jezelf het leukste model kunt kiezen. Wanneer je van kleurrijk houdt met een prachtig zwart frame en velgen, kies je voor de Black Edition. Hierbij kies je voor een leuke kleur voor de verschillende onderdelen.

e-Chopper kopen

Geen uitstoot van gassen

Voel je tijdens een lange rit de wind al heerlijk door je haren gaan? Met een e-chopper kopen heb je geen helmplicht, nog meer genieten in de vrije natuur zonder uitstoot van gassen. Met de batterij kun je maar liefst een afstand afleggen van 70 km, eventueel kun je bij een gewoon stopcontact de accu ook weer eenvoudig opladen. Wil je de staat van de accu weten? Op het handige display op het stuur kun je dit allemaal eenvoudig aflezen, net zoals de snelheid en de afstand die je hebt afgelegd.

Altijd de route bij je

Gelukkig kun je altijd onderweg de route bepalen omdat je smartphone kunt gebruiken met de universele telefoonhouder, ook wanneer je accu bijna leeg is hoef je geen zorgen te hebben. Door de aanwezige USB aansluiting laad je ook de telefoon in een handomdraai weer op. Een e-chopper kopen is niet alleen een leuke investering maar ook een slimme, wanneer je maar wilt gebruik je hem om naar je bestemming te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *