Is private lease iets voor jou?

logo

Ben jij in de markt voor een leaseauto en zoek je de beste auto voor de beste prijs? Dan heeft Mijnprivatelease.com misschien wel wat je zoekt! Via deze website kan je gemakkelijk en snel het aanbod van verschillende leasemaatschappijen vergelijken. Hierdoor kun je gemakkelijk de goedkoopste private lease auto kiezen. Via de handige private lease vergelijker zie je alle opties en kosten in één overzicht. Hierdoor kun je snel een goede keuze maken bij welke leasemaatschappij je jouw favoriete auto wilt leasen.

Wat is private lease?

Wanneer je als particulier een auto wilt leasen voor een langere periode dan kies je voor private lease. Je leaset een auto voor een bepaalde periode voor een vast maandbedrag van een leasemaatschappij. De leaseperiodes waar je veelal uit kunt kiezen zijn 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Hoe langer de leaseperiode is hoe goedkoper de leaseauto zal zijn. Je kiest niet alleen een leaseperiode, maar ook een kilometerbundel. Hierbij moet je van te voren inschatten hoeveel kilometers je verwacht te gaan rijden op jaarbasis. Het vaste bedrag da je maandelijks voor je private lease auto betaald  zit alles inbegrepen. Het enige wat jezelf nog hoeft te betalen is de brandstof en natuurlijk eventuele verkeersboetes.

Waarom leasen i.p.v. kopen?

Door te kiezen voor private lease weet je iedere maand exact waar je aan toe bent. Als er iets kapot is aan je auto dan breng je deze gewoon naar de leasemaatschappij. Dit is namelijk gewoon inbegrepen. Ook onderhoud aan je auto of een nieuwe APK is standaard inbegrepen in het maandbedrag. Heb je pech of vervangend vervoer nodig? Dit is ook inbegrepen in het leasebedrag. Daarnaast rijd je voor een scherp bedrag per maand altijd in een nieuwe auto rond en hoef je zelf geen grote investering te doen.